Monday, April 9, 2007

Malarone v Kambodži ?

Ahoj Kamboguru :)

sme 2 slovaci cestujuci za 2 dni z Thajska do Kambodže. Posledny rok sme žili na Filipinach, teraz troška cestujeme a hladame krajinu na dalši rok v Azii. Ale o tom možno niekde v Sikanouville pri pivku, teda ak si ešte tam =)

V nejakom blogu spominaš, že všetci cudzinci sa spoliehaju na Malaron, keby nahodou. Povodne toto bol aj naš plan, ale nějako to stroskotalo na tom, že ho nevieme kupit ani v Thajsku ani na Filipinach. Da sa zohnat v Phnom Penhu? Ak ano, je cena rovnako sialena ako v EU alebo US? Co sme videli ceny na internete, tak US je napr cez 100 USD za 25 tabliet.

Ak sa dostaneš k webu dnes, bolo by super :) Ak nie, asi skusime doxycyclin.

Dik moc

Dalibor a Radka



odpověď:

Ahoj,

jasně že jsem - zrovna u mě bydlí 3 Češi kteří se tu stavili na pár dní cestou domů z Nového Zélandu.

Malaron se dá koupit balení za 60 az 65 USD. Osobně jsem ho kupoval v U - Care v Phnom Penu a pozitivně vím že ho tam stále mají a prodávají. Upřesnění, stojí 58 USD, balení 12 ks...Mít ho budou i v jiných lékárnách, ovšem yde si člověk nikdy nemůže být jistý tím jestli nekupuje padělek.

U - Care je v PP jediná takže to snadno najdete, je to na všech mapách, blok od řeky. Upozornění, mě přímo před lékárnou ukradli motorku, čili, nepodléhat mylnému pocitu bezpečí a ZAMYKAT, ZAMYKAT, ZAMYKAT.

Až dorazíte do Kambo, nebo klidně i cestou, neváhejte se ozvat. Doporučuju zakoupit místní SIM kartu at kdyžtak můžete zavolat.


Pěknou cestu přeju,

Martin

( snad jen dodám že jsme nakonec pár piv vypili ...)

No comments: